Stærk myntedressing

Opskriften er fra et indisk madlavningskursus ved Anil Kumar (hans opskrift). Der kan eventuelt benyttes tamarind i stedet for citronsaft.

Ingredienser

1 rødløg
20 g ingefær
150 g mynteblade
2 grønne indiske chilier
4 tsk myntesauce
3 tsk koriandersauce
lidt vand
80 ml saft fra citron
1,5 tsk salt
1 tsk paprika
1 tsk chaat masala

Fremgangsmåde

1Pil løg og skræl ingefær. Hak begge dele i lidt mindre stykker og kom dem i en blender. Vask myntebladene og kom også disse i blenderen. Fjern kernerne fra de grønne chilier og kom dem i blanderen sammen med myntesauce og koriandersauce. Blend indholdet i blenderen sammen med lidt vand, så det bliver til en tyk og jævn pasta.

2Tilsæt citronsaft, salt, paprika og chaat masala til blandingen og smag det til. Lad dressingen hvile i køleskabet i 30 minutter inden den bruges.


Opdateret af Jannik søndag d. 30 januar 2011 23:10.