Molten Chocolate Cake

Opskriften er oprindeligt fra Delicious Shots blog.

Bemærk at dette er en MEGET tung desert - det kan ofte være svært at spise indholdet af en ramekin pr. person.

Ingredienser

227 g mørk chocolate
113 g smør
3 æg
100 g sukker
112,5 g mel
1 tsk vanillesukker
0,5 tsk salt

Fremgangsmåde

1Smør 4 177ml ramekiner med smør

2Smelt chokolade og smør med halvdelen af saltet

3Pisk æg og sukker til de bliver hvidlige, ca. 2 min.

4Bland æggemassen med chokoladen, og tilsæt mel og vanillesukker og resten af saltet. Bland blidt, og fordel det mellem de 4 ramekiner.

5Bag i 12-15 min. i en forvarmet ovn ved 200C. Meningen er at midten stadig skal være flydende. Når kanterne er faste, men den stadig er lidt vandig i midten burde de være ved at være færdige.


Opdateret af Sanne søndag d. 29 december 2013 01:38.