Krydrede sandwichboller

Denne opskrift minder en del om de krydrede burgerboller. Begge opskrifter kan bruges som burgerboller og sandwichboller. Standardopskriften giver ca. 8 sandwichboller.

Ingredienser

20 g gær
3 dl lunkent mælk
100 g soltørrede tomater
2 fed hvidløg
0,5 dl olivenolie (45g)
1 tsk salt
300 g fuldkornsmel, hvede
30 g græskarkerner
30 g hørfrø
220 g hvedemel

Fremgangsmåde

1Mælk og gær røres sammen. Soltørrede tomater og hvidløg hakkes og blandes sammen med mælken, og olie, salt, fuldkornsmel, hørfrø, græskarkerner og hvedemel røres i

2Dejen æltes godt sammen og stilles til hævning indtil den er fordoblet i størrelse (1-2 timer).

3Dejen formes til flade boller, som efterhæves på en bageplade i 15-30 min. Bollerne pensles med sammenpisket æg eller mælk. Bollerne bages ved 200 grader i ovnen i ca. 15 min.


Opdateret af Jannik søndag d. 06 april 2014 21:12.