Rødkålssalat med bagte jordskokker

Opskriften er fra Vanløse Blues, men vi har dog lavet nogle ændringer.

Ingredienser

500 g rødkål
2 appelsiner (gerne blodappelsiner), skåret i tern
0,25 dl god olivenolie
0,5 dl æblecidereddike
1 håndfuld græskarkerner (stor)
salt og peber
320 g bagte jordskokker skåret i tern

Fremgangsmåde

1Snit rødkålen i tynde strimler, og mariner rødkålen i olie, æblecidereddike, salt og peber. Kålen må meget gerne stå og marinere lidt imens at resten klargøres.

2Steg/varm græskarkernerne i lidt olie, og drys med flagesalt til sidst

3Bland kålen, jordskokker, appelsiner, æblecidereddike, olie og græskarkerner sammen

4Smag til med salt og peber og pynt med de sidste græskarkerner


Opdateret af Jannik søndag d. 03 februar 2019 18:06.