Spinatlasagne

Ingredienser

250 g spinatblade
1 tsk frisk reven muskat
lidt salt
250 g hytteost
2 løg
200 g svampe
1 spsk olivenolie
8 tomater
1 bullionterning (grøntsag)
2 fed hvidløg (knust)
10 grønne oliven
1 tsk basilikum
1 tsk oregano
lasagneplader
1 dl mælk
2 dl reven ost

Fremgangsmåde

1Spinatbladene afdryppes, skæres groft, dampes i gryde og krydres med muskat og salt. Tag gryden af varmen og vend hytteosten i spinaten.

2Hak løg og skær svampe i skiver. Steges ved svag varme et par minutter. Tilsæt tomaterne, som er skåret i små stykker. Tilsæt derefter boullion og hvidløg. Lad saucen koge i 10 minutter uden låg. Skær oliven i skiver og rør dem i saucen sammen med basilikum og oregano.

3Læg lasagnen sammen med skiftevis et lag spinat, tomatsauce og lasagneplader. Hæl mælk på bagefter og dæk lasagnen med reven ost. Lasagnen stilles i ovnen ved 225 grader i ca. 30 minutter


Opdateret af Sanne lørdag d. 08 maj 2010 14:57.