Hotdogs med bløde løg og svamperemoulade

Disse hotdogs er inspireret af Løgismoses gourmet hotdogs. Opskriften er til 4 hotdogs (=2 personer).

Ingredienser

5 løg (ca. 500g)
20 blade rosmarin, frisk (eller et par kviste timian)
smør
andebouillon
salt og peber
4 pølser (evt. Hanegal oksekrydderpølser)
4 pølsebrød
1 portion svamperemoulade

Fremgangsmåde

1Skær løgene i halve, og skær dem i tynde skiver. Findel rosmarinen, og steg løgene og rosmarin i smør (steg først af, derefter lang tid på lav varme). Smag til med andebouillon, salt og peber.

2Varm pølserne på en stor pande og varm pølsebrødene.

3Server pølser, brød, svamperemoulade og løg. Byg hotdogs ved spisebordet.


Opdateret af Jannik søndag d. 03 marts 2013 18:47.