Stærk korianderdressing

Opskriften er fra et indisk madlavningskursus ved Anil Kumar (hans opskrift).

Ingredienser

1 rødløg
30 g ingefær
50 g korianderblade
2 grøn indisk chili
20 ml saft fra citron
3 tsk myntesauce
1 tsk salt
1 tsk paprika
1 tsk stødt koriander
1,5 tsk garam masala
200 ml yoghurt natural

Fremgangsmåde

1Pil og skræl ingefær. Skær ingefær og løg i mindre stykker og kom alle stykker i en blender sammen med korianderblade, grøn chili (uden kerner) og citronsaft. Blend alle ingredienserne til en tyk og jævn pasta.

2Tilsæt myntesauce, salt, paprika, stødt koriander og garam masala. Blend videre. Hæld yoghurt og korianderpasta op i en skål. Bland ingeredienserne godt sammen, smag til og lad det så hvile i køleskabet i minimum 30 minutter.

3smag evt. til med myntesauce og chaat masala.


Opdateret af Jannik fredag d. 20 januar 2012 22:29.