Havregrød med tranebær, nødder, kanel og honning

Opskriften er en tilpasning af en opskrift på Cinnamon-Honey Steel Cut Oatmeal with Cranberries, Pecans and Flax Seeds fundet på bloggen HappyTummy.

Ingredienser

6 dl vand
2 tsk kanel
1 tsk stødt ingefær
2 dl havregryn
salt
50 g tørrede tranebær
1 håndfuld hakkede nødder
honning

Fremgangsmåde

1Hæld vand, kanel og ingefær i en gryde og bring i kog. Bland derefter havregryn i og lad simre ved lav til middel varme indtil havregrynene har opsuget største delen af væsken. Smag til med salt og kanel.

2Skru ned for varmen og bland tranebærerne i havregrøden og lad dem stå i 5 til 10 min, mens de opsuger væske. Server havregrøden med nødder og honning.


Opdateret af Sanne søndag d. 15 januar 2012 14:32.