Varmrøget laks på spinat med sennep og gorgonzola

Dette er en Skagenfood opskrift. Server retten med små ovnstegte kartofler.

Ingredienser

1 spsk fiskesennep
2 dl madlavningsfløde
salt og peber
50 g gorgonzola
150 g spinat
4 tomater
1 rødløg
4 varmrøget laks

Fremgangsmåde

1Kom fløde og grov sennep i en gryde og lad det koge godt igennem. Smag til med salt og peber. Skru ned for blusset og lad osten smelte i fløden. Skyl spinaten og vend den i fløden til den falder sammen.

2Halvér tomaterne, fjern kernehuset og skær kødet i strimler. Skær rødløget i både. Sautér det hele på en pande i 5 min. og krydr med salt og peber.

3Lun laksen i en 200 grader varm ovn i ca. 5 min eller i en mikrobølgeovn. Anret og server.


Opdateret af Jannik torsdag d. 26 december 2013 14:32.