Sauté af majs, tomater og bacon

Denne simple ret gør sig specielt godt sammen med lyst kød, f.eks. kylling eller kammuslinger. Opskriften stammer fra Skagenfood, men er tilpasset lidt.

Ingredienser

50 g bacon
2 stk skalotteløg
3 stk tomater
1 ds majs
1 spsk smør
grøntsagsbouillon
1 spsk æbleedike
0,5 bundt purløg
salt og peber

Fremgangsmåde

1Fjern det værste fedt fra baconen. Skær det trimmet bacon i mindre stykker. Rist baconen gylden på en varm pande. Hak skalotteløgene fint og sauter dem med baconen til sidst.

2Befri tomaterne for stilk og kerner. Skær tomatkødet i små tern. Kom majs, tomatkød, smør og grøntsagsbouillon på panden og sauter i yderligere 2-3 minutter. Vend eddike og snittet purløg i retten. Smag til med salt og peber.


Opdateret af Sanne søndag d. 23 maj 2010 22:21.