Linsesuppe med yoghurt

Denne opskrift er en let tilpasning af en opskrift Sanne har fået af Rikke.

Ingredienser

1,5 gulerod
2 stængler blegselleri
1 løg
3 fed hvidløg
olivenolie
1 dåse hakkede tomater
230 g grønne linser
1 l vand
1 bouillonterning
3 laurbærblade
frisk citronsaft
salt & peber
yoghurt

Fremgangsmåde

1Gulerødder, løg, blegselleri og hvidløg hakkes. Grøntsagerne svitses i lidt olivenolie. Tomater, linser, vand og bouillon tilsættes. Bring i kog, skru ned for varmen og tilsæt laurbærbladene. Lad simre i 40-45 min og tilsæt evt. mere vand efter behov.

2Smag suppen til med citronsaft, peber og salt. Server med yoghurt.


Opdateret af Jannik mandag d. 28 september 2015 18:25.