Sojagrillede tunbøffer på thaisalat med mango og koriander

Dette er en let tilpasset opskrift fra Skagenfood.

Ingredienser

400 g tunbøffer
soja
2 stk gulerødder
1 stk mango (skal være fast i kødet)
1 stk squash
50 g sukkerærter
1 fed hvidløg
0,5 stk rød chili
2 stk usprøjtede limefrugter
2 tsk honning
1 bundt frisk koriander
olie
salt og peber

Fremgangsmåde

1Skræl gulerødderne og fjern skallen på mangoen. Lav tynde strimler af gulerod, mango og squash med en mandolin og snit sukkerærterne i tynde strimler på langs. Pisk presset hvidløg, finthakket chili, saft af 1½ lime, honning og 1 spsk. olie sammen. Smag til med limesaft, salt og peber og vend forsigtigt grøntsager og mango deri.

2Pensl tunbøfferne med et tyndt lag soja, lad dem hvile 2 min. og giv dem endnu et lag. Lad dem igen hvile 2 min., pensl så med et tyndt lag olie og krydr med lidt friskkværnet peber. Varm en grillpande godt op og grill bøfferne 2-4 min. på hver side (afhængig af tykkelse) til de har fået flotte striber - men stadig er røde i midten. Tag dem af panden og skær dem i ½ cm tykke skiver.


Opdateret af Sanne søndag d. 24 april 2011 20:58. Karakter: 8