Andebryst i krydret soya

Ingredienser

375 ml soya
1 dobbelt andebryst med ben
0,5 portion blandet krydderier (kinesiske med helsterneanis)

Fremgangsmåde

1Soya og de blandede krydderier blandes og koges ved svag varme i 1 time, afkøles og hældes over andebrystet. Anden trækker 2 timer i køleskabet.

2Andebrysten anbringes med bensiden opad i et ildfast fad sammen med krydderier og soya. Sættes i en kold ovn, der lige er tænd på 160 grader, i 20 min. Derefter vendes anden og får yderligere 20 min ved 160 grader. Herefter sakl den hvile i 40 min, inden den igen steges i ovnen ved 200 grader i 20 min.

3Anden hviler i 10 min inden den skæres ud. Server med ris, siet soya og grøntsager stegt i ingefær og chili.


Opdateret af Sanne søndag d. 15 januar 2012 14:40.