Bella Gomba svampe med spinat, fløde og pinjekerner

Opskriften stammer fra Skagenfood

Ingredienser

1 pk Bella Comba svampe
1 pk spinat
1 fed hvidløg
1 dl fløde
25 g pinjekerner (ristede)
2 spsk olivenolie
salt og peber

Fremgangsmåde

1Sæt svampene på en bageplade, dryp med 1 spsk. olivenolie og krydr med salt og peber. Sæt pladen i ovnen og bag svampene 20 min. ved 175°C – vend dem en gang undervejs.

2Skyl spinaten godt, fjern evt. grove stilke og dryp af. Snit hvidløgsfeddet i tynde skiver og sauter dem i 1 spsk. olie uden af det tager farve. Kom spinaten ved og sauter til det er faldet sammen og væden er fordampet. Hæld fløden på, krydr med salt og peber og kog det ind til fløden hænger ved spinatbladene.

3Tag svampene ud af ovnen og læg dem i et fad med undersiden opad. Fordel flødespinaten i hattene og drys pinjekernerne henover. Server til fx hvid fisk, fjerkræ eller gris.


Opdateret af Sanne søndag d. 15 januar 2012 14:49.