Molten Chocolate Cake
Opskriften er oprindeligt fra Delicious Shots blog.
Bemærk at dette er en MEGET tung desert - det kan ofte være svært at spise indholdet af en ramekin pr. person.
Ingredienser
227 g mørk chocolate
113 g smør
3 æg
100 g sukker
112,5 g mel
1 tsk vanillesukker
0,5 tsk salt
Fremgangsmåde
1Smør 4 177ml ramekiner med smør
2Smelt chokolade og smør med halvdelen af saltet
3Pisk æg og sukker til de bliver hvidlige, ca. 2 min.
4Bland æggemassen med chokoladen, og tilsæt mel og vanillesukker og resten af saltet. Bland blidt, og fordel det mellem de 4 ramekiner.
5Bag i 12-15 min. i en forvarmet ovn ved 200C. Meningen er at midten stadig skal være flydende. Når kanterne er faste, men den stadig er lidt vandig i midten burde de være ved at være færdige.
Opdateret af Sanne Sunday d. 29 December 2013 01:38.