Mexicansk salsa

En middelstærk mexicansk inspireret salsa.

Opskriften kan selvfølgelig laves rent med friske tomater i sæson. Udenfor sæson smager dåsetomaterne (af god kvalitet) ofte bedre, men lidt friske tomater gør at den ikke bliver alt for sjasket.

Ingredienser

1 ds cherrytomater
10 cherrytomater
1,7 g chipotle chili, tørret, hel
1 fed hvidløg
koriander, frisk
salt, røget
0,5 lime

Fremgangsmåde

1Dræn og kasér væsken fra tomaterne på dåse. Pres også kernerne lidt ud af de enkelte tomater, for at salsaen ikke bliver for sjasket. Skær dem, samt de friske tomater (her kan hele tomaten ofte bruges), i små tern.

2Snit hvidløget fint, og skær chilien i små stykker. Bland alt sammen, og smag til med lime og røget salt. Bland frisk koriander i efter smag.


Opdateret af Jannik søndag d. 08 april 2012 19:40. Karakter: 8