Pasta med butternutsquash alfredo sauce

Opskriften er fra picturetherecipe.com. Opskriften er til 2 personer.

Ingredienser

1 butternutsquash
100 g bacon
5 fed hvidløg, snittet fint
1 skalotteløg, snittet fint (2 hvis de er små) eller 1 løg
0,75 dl fløde
salvie, frisk, kraftig eller hjemmedyrket, store mængder (30-40 blade)
1 chili, Aji limo
100 g cheddar, revet
pasta (vi bruger ca. 200g tør pasta til 2 personer)
salt & peber
1 bouillonterning, kylling

Fremgangsmåde

1Skær butternutsquashen over på den lange led, og læg den med kødsiden nedad på en bageplade m. bagepapir. Rist den i en 200C varm ovn i ca. 30 min. (varmluft). Den skal være helt blød

2Steg bacon, hvidløg, løg, chili og noget af salvien.

3Bland butternutsquash, fløde, bouillonterning, salvie og ost i. Smag til med salt, peber og salvie, jævn evt. med kogevand fra pastaen.

4Server på pasta, gerne fuldkorns pastaskruer.


Opdateret af Jannik søndag d. 12 januar 2014 16:18.