Torskerogn, kogt

Man kan evt. blande den kogte torskerogn med creme fraiche, salt, peber og purløg. Smager fantastisk ovenpå kogt torskerogn på rugbrød.

Så længe man koger torskerognen langsomt op, er det ikke nødvendigt at pakke den ind. Hinden skal nok holde rognen på plads, så længe den ikke bulderkoger.

Ingredienser

1 torskerognsbuks
1 skalotteløg, skåret i både
12 peberkort
2 lauerbærblade
2 spsk æblecidereddike
1 stængel timian
1 spsk salt

Fremgangsmåde

1Koges langsomt op (6 ud af 12 på vores komfur) i vand (så det dækker) med alle ingredienser.

2En stor torskerogn koges ved svag varme i ca. 20 min., og hviler derefter i vandet.

3Køl ned, og tag hinden af.


Opdateret af Jannik tirsdag d. 14 april 2020 19:25. Karakter: 8