Fuldkornsfladbrød

Ingredienser

Dej:
5 dl vand
10 g gær, øko
18 g salt
1 tsk sukker
325 g durum, fuldkorn
325 g hvedemel
 
Topping:
2 rødløg
3 spsk olie
krydderurter (f.eks. vintersar og/eller rosmarin)

Fremgangsmåde

1Opløs gær i vand, tilsæt sukker. Hæld begge slags mel og salt i. Rør på røremaskine i 10 min. Det er en ret våd dej, så den er svær at ælte i hånden

2Lad dejen hæve 1-2 timer

3Pres dejen ud i en firkantet form.

4Skær løg i tynde ringe og fordel løg, krydderurter og olie over dejen. Drys med flagsalt, og pres det hele en smule ned i dejen.

5Lad dejen hæve 1-2 timer

6Bag i forvarmet ovn ved 200C i ca. 25 min.


Opdateret af Jannik lørdag d. 04 oktober 2014 15:01.