Torskefrikadeller med salvie

Denne opskrift er en tilpasning af en opskrift fra Politiken d. 10. november 2013. Denne udgave er med torsk, hvilket går rigtig godt sammen med salvien.

Ingredienser

400 g torsk
1 fed hvidløg
1 håndfuld salvie
0,5 tsk salt
1 æg
2 spsk mælk
1,5 spsk kartoffelmel
1 lille chili med god smag, f.eks. jamaican bell
olivenolie til stegning

Fremgangsmåde

1Skær fisken i tern på 0,5-1 cm med en god skarp kniv. Bland derefter resten af ingredienserne sammen med fisken til en fast fars.

2Form farsen til mindre og relativ flade deller og steg dem på en pande med varm olie, 5-6 min ved middel varme. Lav gerne en delle til at starte med, og smag derefter farsen til, når du har smagt på fiskefrikadellen.


Opdateret af Sanne torsdag d. 16 februar 2017 18:07.