Rødkålssalat med bagte jordskokker
Opskriften er fra Vanløse Blues, men vi har dog lavet nogle ændringer.
Ingredienser
500 g rødkål
2 appelsiner (gerne blodappelsiner), skåret i tern
0,25 dl god olivenolie
0,5 dl æblecidereddike
1 håndfuld græskarkerner (stor)
salt og peber
320 g bagte jordskokker skåret i tern
Fremgangsmåde
1Snit rødkålen i tynde strimler, og mariner rødkålen i olie, æblecidereddike, salt og peber. Kålen må meget gerne stå og marinere lidt imens at resten klargøres.
2Steg/varm græskarkernerne i lidt olie, og drys med flagesalt til sidst
3Bland kålen, jordskokker, appelsiner, æblecidereddike, olie og græskarkerner sammen
4Smag til med salt og peber og pynt med de sidste græskarkerner
Opdateret af Jannik Sunday d. 03 February 2019 18:06.