Salat med vietnamesisk dip

Dipen af lavet udfra Foodfanatics opskrift på vietnamesisk dip, dog er der lavet lidt ændringer.

Ingredienser

Dip
50 g fiskesauce
50 g riseddike
50 g sukker
2 fed hvidløg
1,5 chili, Aji Limo (eller 1 stor)
 
Nødder
nødder (f.eks. cashews)
sukker
 
Salat
Savoykål
Gulerødder

Fremgangsmåde

1Dip: Kør hvidløg og lidt sukker til en pasta på en morter. Skær chilien i små stykker, og bland det hele sammen

2Nødder: Rist nødderne lidt på en tør pande. Kom derefter lidt vand og sukker på panden, og kog af, så nødderne får en smule sukker beklædning.

3Skær kålen ud i strimler og gulerødderne ud i skrå strimler (lidt a la julienne)

4Bland det hele, og nyd.


Opdateret af Jannik søndag d. 05 juli 2020 17:43.