Salat med vietnamesisk dip
Dipen af lavet udfra Foodfanatics opskrift på vietnamesisk dip, dog er der lavet lidt ændringer.
Ingredienser
Dip
50 g fiskesauce
50 g riseddike
50 g sukker
2 fed hvidløg
1,5 chili, Aji Limo (eller 1 stor)
Nødder
nødder (f.eks. cashews)
sukker
Salat
Savoykål
Gulerødder
Fremgangsmåde
1Dip: Kør hvidløg og lidt sukker til en pasta på en morter. Skær chilien i små stykker, og bland det hele sammen
2Nødder: Rist nødderne lidt på en tør pande. Kom derefter lidt vand og sukker på panden, og kog af, så nødderne får en smule sukker beklædning.
3Skær kålen ud i strimler og gulerødderne ud i skrå strimler (lidt a la julienne)
4Bland det hele, og nyd.
Opdateret af Jannik Sunday d. 05 July 2020 17:43.