Krydret pære-syltetøj

Opskriften er fra Tasty Eats At Home blog. 670g er ca. 5 pærer. Syltetøjet er første gang lavet med syltesukker, det er derfor ukendt hvor meget pektin der skal i. Der er nok for lidt sukker i til at syltesukker virker godt nok.

Ingredienser

670 g pærer, modne
200 g rørsukker
1 stk citron, økologisk
0,5 tsk allehånde
0,5 tsk kanel
1 tsk smør
3 g melatin, rød

Fremgangsmåde

1Udkern pærer og kør dem igennem en hakker/foodprocessor (gerne lidt groft). Kom pærer, sukker, skal og saft af citronen, allehånde, kanel og smør i en gryde. Kog i 3-5 min., og skum urenheder af toppen. Kom i skoldet patentglas, og opbevar i køleskab.


Opdateret af Sanne lørdag d. 08 maj 2010 23:46.