Toscanakål med bønner, parmesandressing og pinjeke
Denne opskrift stammer fra Skagenfood
Ingredienser
175 g grønne bønner
25 g pinjekerner
0,5 toscanakål
1 rødløg
2 spsk parmesan
1 tsk olivenolie
1 spsk æblecidereddike
1 tsk dijonsennep
0,5 tsk salt
Fremgangsmåde
1Nip enderne af bønnerne, skær dem i stykker på ca. 2 cm og kog dem i letsaltet vand i ca. 6 minutter. Afdryp bønnerne og afkøl dem. Rist pinjekernerne imens bønnerne køler af.
2Skyl, tør og skær toscanakålen i tynde strimler. Skær løget i små tern. Bland bønner, kål og løg.
3Riv ca. 2 spsk parmesan og pisk det sammen med olivenolie, æblecidereddike, sennep og salt. Smag til og vend dressingen i salaten. Drys de ristede pinjekerner over salaten.
Opdateret af Sanne Thursday d. 07 November 2013 21:17.