Toscanakål med bønner, parmesandressing og pinjeke

Denne opskrift stammer fra Skagenfood

Ingredienser

175 g grønne bønner
25 g pinjekerner
0,5 toscanakål
1 rødløg
2 spsk parmesan
1 tsk olivenolie
1 spsk æblecidereddike
1 tsk dijonsennep
0,5 tsk salt

Fremgangsmåde

1Nip enderne af bønnerne, skær dem i stykker på ca. 2 cm og kog dem i letsaltet vand i ca. 6 minutter. Afdryp bønnerne og afkøl dem. Rist pinjekernerne imens bønnerne køler af.

2Skyl, tør og skær toscanakålen i tynde strimler. Skær løget i små tern. Bland bønner, kål og løg.

3Riv ca. 2 spsk parmesan og pisk det sammen med olivenolie, æblecidereddike, sennep og salt. Smag til og vend dressingen i salaten. Drys de ristede pinjekerner over salaten.


Opdateret af Sanne torsdag d. 07 november 2013 21:17.