Bagt spidskål med æbler og bacon

Ingredienser

100 g bacon
1 spidskål
2 æbler
1 dl grøntsagsbouillon
2 spsk olivenolie
salt og peber

Fremgangsmåde

1Fjern det værste fedt fra baconen og skær det resterende bacon i tern. Rist derefter baconternene på en pande indtil de er næsten sprøde. Dræn det værste fedt væk ved at lade baconstykkerne hvile på fedtsugende papir.

2Fjern de yderste blade fra spidskålen. Spidskålen deles derefter i 8 både på langs. Placer kålen i en fad der er passende i størrelsen. Fjern stilk og kernehus fra æblerne. Skær derefter æblerne i både og placer dem ovenpå kålen sammen med baconternene. Hæld bouillon ved, dryp med olivenolie og krydr med salt og peber.

3Sæt fadet i ovnen og bag ved 175 grader celcius i 15-20 minutter (til kålen er mør).


Opdateret af Sanne torsdag d. 01 april 2010 19:19.