Mango lassi

Mango lassi er ekstrem nemt at lave, men hvis resultatet skal være godt er kvaliteten af mangoen utrolig vigtig. De skal helst være ordentlig modnet. Frossen mango er ikke godt nok. Frossen mango er ofte ikke moden nok og har for lidt smag. Det samme gælder langt de fleste mangoer der kan købes i Danmark. De fleste bliver nemlig sjældent tilstrækkelig bløde og søde før de bliver dårlige.
Det er sjældent at vi anbefaler frugt på dåse, men lige i dette tilfælde er mango på dåse faktisk det bedste og mest sikre bud på en god mango til mango lassi.

Ingredienser

1 liter yoghurt natural
50 g rørsukker
300 g meget moden og blød mango (eventuelt fra dåse)
saft fra en citron

Fremgangsmåde

1Mango blendes med citronsaft og sukker (hold igen med citronsaften og sukkeret). Derefter tilsættes yoghurt og drikken blandes godt. Smag til med sukker og citronsaft. Drikken sættes i køleskabet til den er helt kold.


Opdateret af Jannik søndag d. 09 maj 2010 23:30.