Raita

Raita er velegnet til stærke indiske retter, som modspil til chili og andre voldsomme krydderier. Opskriften er fra et indisk madlavningskursus ved Anil Kumar (hans opskrift).

Ingredienser

500 ml yoghurt natural
1 tomat
0,5 agurk
0,75 tsk salt
0,5 tsk paprika
1 tsk stødt koriander
1 tsk chaat masala
1,5 spsk friske korianderblade

Fremgangsmåde

1Hæld yoghurt i en skål og pisk den lidt med et piskeris, så den bliver helt jævn.

2Skær tomat og agurk i meget fine små tern. Kom agurk, tomat og krydderierne (salt, paprika, stødt koriander og chat masala) i yoghurten og bland det godt sammen. Smag til og lad den hvile i køleskabet i minimum 15 minutter.

3Hak korianderbladene fint og drys dem ovenpå raita inden serveringen.


Opdateret af Jannik søndag d. 09 maj 2010 19:11.