Fiskeburger med bacon

Opskriften er fra Skagenfood. Server eventuelt fiskeburgeren sammen med ovnstegte kartofler krydret med paprika, salt og peber.

Ingredienser

600 g hakket fiskekød
1 spsk krydderurter (evt. basilikum, persille, dild eller
1 spsk soltørrede tomater
salt og peber
rasp
olie
8 skive(r) bacon
grøn salat (f.eks. tomat, agurk, grøn salat, løgringe
ketchup
4 burgerboller

Fremgangsmåde

1Kom det hakkede fiskekød i en skål og tilsæt hakkede krydderurter, finthakkede soltørrede tomater, 1 tsk. groft salt og lidt peber. Rør det hele godt sammen. Form 4 burgerbøffer og vend dem i rasp, meget gerne med knuste cornflakes. Steges i olie på en varm pande i ca. 4 min. på hver side. Det er vigtigt, at panden er rigtigt varm, så der hurtigt dannes skorpe på bøfferne. Skru derefter ned for blusset.

2Steg baconen sprød på en pande. Forbered forskelligt tilbehør til burgerne efter egen smag: Tomat, agurk, grøn salat, løgringe, bønnespirer, soltørrede tomater osv. Lun burgerbollerne.

3Server fiskebøfferne, grøn salat og burgerboller, så man selv kan sammensætte sin burger.


Opdateret af Jannik torsdag d. 28 november 2013 16:19.