Sur-sød frugt dressing

Dette er en opskrift på en sur-sød frugtdressing, der kan benyttes som tilbehør til flere typer indiske snacks, f.eks. samosa. Opskriften er fra et indisk madlavningskursus ved Anil Kumar (hans opskrift).

Ingredienser

2,5 dl vand
6 spsk tamarind
50 g sukker
3 spsk ananas i tern
3 spsk fersken i tern
1 tsk salt
1 tsk paprika
1 tsk stødt spidskommen
1 tsk stødt koriander

Fremgangsmåde

1Hæld vandet i en lille gryde og bring det i kog. Tilsæt tamarind, og rør rundt i gryden. Tilsæt sukker, frugt, salt, paprika, spidskommen og koriander. Bland det hele godt sammen og lad det simre til en tyk konsistens er opnået. Tag gryden af blusset og lad indholdet køle af.


Opdateret af Sanne søndag d. 11 april 2010 16:58.