Kikærte snack

Denne kikærte snack er let sprød og krydret. Den er meget nem at lave, selv i større mængder. Opskriften giver en lille skål snacks.
Kikærterne er bedst når de lile er lavet. De bliver lidt bløde, hvis de ikke opbehaves lufttæt.
Inspirationen til denne opskrift stammer fra maysquared.com.

Ingredienser

250 g kogte kikærter
1 spsk olivenolie
0,5 tsk salt
0,5 tsk røget paprika
0,5 tsk chipotle chilipulver
0,5 tsk stødt spidskommen
1 fed hvidløg, presset

Fremgangsmåde

1Tør de kogte kikærter i et viskestykke. Det meste af væsken skal fjernes.

2Bland olivenolie og krydderier i en skål. Hæld kikærterne i skålen og bland dem godt.

3Kom kikærterne ud på et stykke bagepapir på en bageplade (kikærterne fylder ca. en halv bageplade) og kom dem i ovnen ved 180 grader, varmluft. Bag i ca. 20-25 min. Ryst pladen et par gange undervejs, så kikærterne bliver sprøde på alle sider.


Opdateret af Sanne tirsdag d. 01 januar 2013 14:33.