Refried beans

Bruges f.eks. som fyld i en tortilla med salsa og revet cheddar ost.

Billedet er taget fra Simply recipes.

Ingredienser

450 g pinto bønner (udblødte natten over i vand) - opblødt vægt
2 lauerbærblade
1 løg, hakket
4 fed hvidløg, hakket
baconfedt
50 g bacon
3 skiver pancetta
røget salt
adobo krydderi
paprika, røget
grønne peberkorn, knust
chipotle chilipulver

Fremgangsmåde

1Udblød bønnerne natten over, kog dem i 1,5 time i friskt vand med lauerbærblade.

2Steg løg, hvidløg, pancetta og bacon i baconfedt.

3Mos bønnerne (f.eks. med en kartoffelmoser), og hæld dem på panden med løg. Spæd op med vand så det ikke brænder på. Det skal ikke nødvendigvis steges.

4Smag til med røget salt, røget paprika, knuste grønne peberkorn og chipotle chili.


Opdateret af Jannik søndag d. 08 april 2012 21:10. Karakter: 8